Bjursås Orienteringsklubb

Välkommen till Bjursås Orienteringsklubb

Tävlingsprogram

Tävlingsprogrammet finns på Eventor, läs mer på: Eventor, Tävlingskalender
Ett urval av tävlingar 2024 hittar ni i följande dokument: Urval, Tävlingskalender
De närmsta tävlingarna är gulmarkerade.

Anmälan till tävlingar i Eventor

Eventor är orienteringsförbundets administrativa system där man anmäler sig till tävlingar. Läs på sidan Om klubben hur du ansöker om medlemskap hur man loggar in i Eventor.

På tävlingar kan man även i de flesta fall anmäla sig i öppna klasser på tävlingsdagen. Det går då även att delta som klubblös, till exempel om man vill prova på utan att vara medlem i någon klubb. Men man får då betala deltagaravgiften själv, och den är oftast ungefär lika hög för en enskild tävling som för medlemsavgiften för ett år, dessutom omfattas man inte av den olycksfallsförsäkring som gäller för medlemmar vid, samt under resa till och från träning och tävling. Läs mer om medlemsförmåner på sidan Om klubben.

Sverigelistan

Bjursås OK har klubblicens för Sverigelistan 2024. I Sverigelistan kan du jämföra dina resultat med andra löpare och se om du klättrar i de klassvisa rankinglistorna eller inom klubben. Du kan också se var dina konkurrenter tävlat och vilka resultat de haft.

För att kunna se detaljer i Sverigelistan måste du vara inloggad i Eventor på samma sätt som när du anmäler dig till tävlingar.

Sverigelistan för Bjursås OK

Statistik och resultat

Statistik och resultat finns på en separat sida:
Bjursås OK:s sida för statistik